Tuottajat

Vinunic / Tuottajat

Persoonallisia viinintuottajia Euroopasta ja uudesta maailmasta

Edustamme viinintekijöitä ja tuottajia ympäri maailman, ja tuoteportfolioomme kuuluu laadukkaita ja persoonallisia viinejä maailmankuuluilta viinibrändeiltä.

Domaine Faiveley

Domaine Faiveley on arvostetun Burgundin viinialueen kuuluisimpia tuottajia. Domaine Faiveley on perustettu jo vuonna 1825 ja myös yksi alueen suurimmista tarhojen omistajista.

Champagne Philipponnat

Champagne Philipponnat on pieni, mutta maailmankuulu samppanjatalo, jonka jalokivi on pienen Clos de Goisses -tarhan samppanja. Talo on tunnettu Pinot Noir -vetoisista samppanjoistaan.

Anwilka

Anwilka on Klein Costantian omistama tila Stellenboschissa. Lähellä merta sijaitsevilla viinitarhoilla viljellään ensisijaisesti punaisia rypäleitä: Cabernet Sauvignonia, Shiraz’ta ja Merlot’a. Meren vaikutus tarhoille on ilmeinen: merituuli viilentää ja tuulettaa tarhoja, ja paahtava aurinko kypsyttää rypäleisiiin erinomaisen hedelmätasapainon.

Gran Clos

Gran Clos on vuonna 1995 perustettu Prioratin alueen artesaanituottaja, jonka viinit ovat alueen tyypillisen viininvalmistustaidon mukaisesti rustiikkisia ja reheviä.

Brännland Cider

Brännland Cider on ruotsalainen artesaanisiiderin tuottaja, jonka erikoisuus on ainutlaatuiset, aromikkaat jääsiiderit.

Château de Nalys

Château de Nalys on Châteauneuf-du-Papen viineihin erikoistunut tuottaja. Tilan tarhat sijoittuvat kylän itäpuolelle noin viidenkymmenen hehtaarin alueelle, ja tarhoilta löytyy kolmea erilaista maaperää rypäleiden kasvualustaksi.

E. Guigal

Guigal on legendaarinen rhonelaisten viinien tuottaja, jonka viinit Pohjois- ja Etelä-Rhônen viinialueilta ovat tunnettuja ympäri maailman. Guigalin Côte-Rôtie -kolmikko ”La La” saa parhaina vuosina jopa 100 pisteen arvioita viiniguruilta.

Hans Herzog

Hans Herzog on yksi Uuden-Seelannin arvostetuimpia ja tunnetuimpia viinintekijöitä, ja hänen kokemuksensa ja taito viininvalmistukseen on kerääntynyt jo yli 40 vuoden ajalta. Viinit tehdään hyvin luonnonmukaisesti; niitä ei juuri stabiloida, suodateta tai kirkasteta, tuotanto on luomua ja maaperä ja terroir pitää näkyä täydellä voimalla koko prosessissa.

Herència Altés

Katalonian sisämaassa DO Terra Altan alueella sijaitsee Herència Altésin viinitalo ja sen kolme viinitarhaa. Herència Altés on viinintuottajana nuori, mutta sen tarhoilla on viljelty viiniä jo kauan ja vanhat Garnacha- ja Cariñena -köynnökset tuottavat luonteikkaita viinejä. Viinintuotanto on jo osittain luomuviljeltyä ja valmistuksessa käytetään viimeisintä teknologiaa.

Klein Constantia

Klein Constantia on historiallinen eteläafrikkalainen viinitila, jonka makeaa jälkiruokaviiniä Vin de Constancea juotiin jo Versailles’n hovissa 1700-luvulla. Renessanssin kokenut ja uuteen kukoistukseen kasvanut Klein Constantia tekee viinejä Constantia-vuoren rinteillä Estate- ja KC-viinisarjoissa.

Meerlust

Meerlust Estate on yksi Etelä-Afrikan maailmankuuluista viinitaloista, tunnettu erityisesti Bordeauxin tyyliin tehdyistä hienoista ja aromaattisista viineistä. Talo on ollut Myburghin perheen omistama jo vuodesta 1756, ja nykyään sitä johtaa Hannes Myburgh.

Mulderbosch

Mulderbosch on eteläafrikkalaiseksi viinitilaksi verrattaen nuori, ja tila on perustettu vuonna 1989. Stellenboschin kuuluisalla vuorien ympäröimällä viinialueella Kapkaupungin kupeessa sijaitseva Mulderbosch tekee erityisesti valkoviinejä Chardonnay-, Chenin Blanc- ja Sauvignon Blanc -rypäleistä, mutta myös puna- ja roséviinejä sekä erikoiseriä.

Shafer

Shafer Vineyards on yksi tunnetuimmista kalifornialaisista viinitaloista kautta aikojen, ja sen parhaat viinit ovat haluttuja keräilyharvinaisuuksia.

Tenuta San Guido

Tenuta San Guido on Bolgherin viinialueelta tuleva tuottaja, jonka tunnetuin viini on maailmankuulu Sassicaia. Talon historia ulottuu 1920-luvulle, jolloin Pisan yliopistossa opiskeleva Mario Incisa della Rochetta päätti ihastuneena Bordeaux’n viineihin yrittää saada aikaiseksi samanlaista viiniä Toskanassa.